Xiaomi Skini

  • Ohut kohokuvioitu muotoilu
  • Kestävää vinyyliä
  • Asennus ilman ilmakuplia
  • Suojaa lialta ja naarmuilta

[menu name=”panssarilasit-skinit-valikko”]

Tuotetunnus (SKU): xiaomi-skin Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Xiaomi skini puhelimeen

Xiaomi skini on ainutlaatuinen tapa suojata puhelin tyylikkäästi. Skinejä on saatavilla kaikille suosituimmille Xiaomi puhelimille, kuten Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 9 Pro, Xiaomi Redmi 9 ja Xiaomi Redmi Note 9 laitteille. Skinit ovat loistava vaihtoehto perinteisille puhelimen kuorille ja koteloille. Puhelimen skini on nimensä mukaisesti puhelimen pintaan asennettava ohut, mutta todella kestävä kalvo. Skinit on valmistettu erittäin laadukkaasta kohokuvioidusta vinyylistä, joka jäljittelee esittävän materiaalin alkuperäistä tuntumaa. kaikki skinit ovat yhteensopivia panssarilasiemme kanssa.

Suojakalvo Xiaomi puhelimeen

Skini suojakalvo Xiaomi puhelimeen on leikattu sopimaan täydellisesti puhelimen ympärille. Valikoimassamme on valittavana skini pelkkään puhelimen takakanteen tai vaihtoehtoisesti koko puhelimeen näyttöä lukuunottamatta. Takakannen peittävä skini tuo enemmän esille puhelimen omaa väritystä ja on mallista riippuen valittavana logolla tai ilman. Koko puhelimen peittävät skinit asettuvat myös puhelimen kehykseen. Kaikki painikkeet, portit ja kaiuttimien reiät on jätetty vapaiksi koko puhelimen peittävissä skineissä.

Lisää pitoa puhelimen pintaan

Skinit antavat paljon lisää pitoa puhelimen pintaan uniikin tekstuurinsa ansioista. Kohokuviointi korostaa esimerkiksi puun syitä ja nahan tekstuuria aitojen materiaalien tapaan. Skinit suojaavat puhelinta lialta, kolhuilta ja naarmuilta. Lue lisää materiaaleista ja skinien ominaisuuksista valmistajan sivuilta.

Helppo asentaa

Kaikki Xiaomi skinit on helppo asentaa, mutta ne vaativat huolellista esivalmistelua. Skinien asennukseen tarvitset pakkauksen skinin, mikrokuituliinan sekä halutessasi hiustenkuivaajan täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Skinin asennus kannattaa aloittaa puhdistamalla puhelimen takaosa ja kehys mikrokuituliinalla niin, ettei puhelimessa ole lainkaan pölyä tai sormenjälkiä. Irroita ensin kameran linssien ympäröivä palanen ja asettele se paikoilleen. Irroita skinin liimapinnan suoja ja asettele skini puhelimeen aloittaen kameran ympäriltä ja puhelimen yläreunasta. Paina skini tasaisesti koko puhelimen takakanteen tarkkaillen puhelimen pitkiä sivuja. Skinit kaartuvat hieman reunoille puhelimen muodosta riippuen. Voit halutessasi kuumentaa skinin jokaiselta sivulta yksitellen hiustenkuivaajalla ennen kun painat ne kiinni puhelimeen. Katso tarkemmat ohjeet skinien asennukseen.

Tekniset tiedot

  • Täydellinen istuvuus
  • Ohut kohokuvioitu muotoilu
  • Asennus ilman ilmakuplia
  • Kestävää vinyyliä
  • Suojaa lialta ja naarmuilta
  • Mahdollistaa langattoman latauksen

[menu name=”panssarilasit-skinit-info-valikko”]

Lisätiedot

Skinit

Camo, Harmaa, Harmaa kelo, Kelo, Keltainen, Mahonki, Musta, Musta hiilikuitu, Musta kelo, Musta nahka, Oranssi, Pähkinä, Pinkki, Punainen, Tammi, Valkoinen, Valkoinen hiilikuitu, Valkoinen marmori, Valkoinen nahka

Muotoilu

Koko puhelin, Takakansi

Xiaomi

Xiaomi Mi 10 5G, Xiaomi Mi 10 Lite 5G, Xiaomi Mi 10 Pro 5G, Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 8 Lite, Xiaomi Mi 9 Pro, Xiaomi Mi Note 10 Lite, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Redmi 10X, Xiaomi Redmi 10X 5G, Xiaomi Redmi 10X Pro 5G, Xiaomi Redmi 8, Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9A, Xiaomi Redmi Note 8, Xiaomi Redmi Note 9, Xiaomi Redmi Note 9 5G