USB – Micro USB kaapeli 1m

Menikö Android puhelimen tai tabletin laturin johto rikki? Tilaa nyt laadukas USB – Micro USB kaapeli verkkokaupasta. USB – Micro USB latauskaapelin voi kytkeä USB 2.0 portilla varustettuun laturiin ja ladata lähes kaikkia muutaman vuoden ikäisiä Android puhelimia, kuten Samsung Galaxy S -sarjan laitteita. Kaapeli on yhteensopiva myös muiden Micro USB liitännällä varustettujen Android laitteiden kanssa, kuten Nokia, Xiaomi, Huawei ja OnePlus älypuhelimien kanssa.

[menu name=”panssarilasit-lisätarvikkeet-valikko”]

Tuotetunnus (SKU): 15858166 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

USB – Micro USB kaapeli laturiin

Hajosiko puhelimen, tabletin tai kuulokkeiden laturin johto? Ei huolta, sillä meiltä saat laadukkaan Micro USB kaapelin puhelimeen nopealla toimituksella. USB – Micro USB kaapeli sopii täydellisesti lähes kaikkiin muutaman vuoden takaisiin Nokia, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi ja OnePlus puhelimiin joista löytyy Micro USB portti.

USB – Micro USB johto halvalla

Hanki USB – Micro USB johto halvalla. USB laturiin tai virta-adapteriin kytkemisen lisäksi kaapelilla voi siirtää dataa esimerkiksi tietokoneelle tai muihin laitteisiin, joista löytyy USB 2.0 liitäntä.

Latauskaapeli kaikille laitteille

USB – Micro USB latauskaapelin voi kytkeä USB 2.0 portilla varustettuun laturiin ja ladata esimerkiksi hieman vanhempia puhelimia, kuten Nokia ja Samsung laitteita. Kaapeli on yhteensopiva myös useiden kuulokkeiden tai kameroiden kanssa.

Nopeasti verkkokaupasta

Laadukas Micro USB laturin johto on saatavilla nopealla ja edullisella 1 – 3 arkipäivän toimitukselta suoraa keskusvarastoltamme. Pakkaus sisältää 1m kaapelin.

Tekniset tiedot

  • USB – Micro USB
  • Kevyt ja kompakti rakenne
  • Yhteensopiva kaikkien merkkien kanssa
  • Soveltuu kaikille mobiililaitteille

[menu name=”panssarilasit-lisätarvikkeet-info-valikko”]

 

Ilmainen toimitus

Lähetämme jokaisen tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta Oulun keskusvarastoltamme. Kaikki tilatut tuotteet pakataan aina asianmukaisesti postituksen kestäviin pakkauksiin. Tarjoamme ilmaisen 1 – 3 arkipäivän toimituksen kaikkiin yli 20€ tilauksiin.

Panssarilasit, suojakuoret, skinit ja muut puhelimien sekä tabelettien lisätarvikkeet puhelimeen – Panssarilasit.fi

Panssarilasit.fi on kotimainen puhelimien sekä tablettien lisätarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Monipuolisesta jatkuvasti päivittyvästä valikoimastamme löydät laajan kattauksen erilaisia lisävarusteita puhelimen suojaukseen ja käyttöön. Puhelimen suojakuoria, panssarilaseja ja näytönsuojia, puhelimen takakannen suojaavia skinejä sekä puhelimen latureita ja kaapeleita on saatavilla kaikille suosituimmille Suomessa myydyille tai myytäville mobiililaitteille. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat aina ensimmäisenä tiedon verkkokauppamme uusista tarjouksista sekä uutuustuotteista. Tilaamalla meidän uutiskirjeemme saat heti sähköpostiisi -10% alennuskoodin verkkokauppaamme!

Ota yhteyttä