USB – Lightning kaapeli 1m

Rikkoutuiko Apple iPhone puhelimen tai iPad tabletin laturin johto? Tilaa nyt laadukas USB – Lightning kaapeli verkkokaupasta. USB – Lightning latauskaapelin voi kytkeä USB 2.0 portilla varustettuun laturiin ja ladata lähes kaikkia iPhone malleja, kuten iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE 2020, iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max puhelimia sekä iPad tabletteja.

[menu name=”panssarilasit-lisätarvikkeet-valikko”]

Tuotetunnus (SKU): 3382163 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

USB – Lightning kaapeli laturiin

Menikö Apple iPhone puhelimen tai iPad tabletin laturin johto taas rikki? Ei hätää, sillä meiltä saat laadukkaan Lightning kaapelin puhelimeen nopealla toimituksella. USB – Lightning kaapeli sopii täydellisesti lähes kaikkiin Apple iPhone puhelimiin sekä iPad tabletteihin joista löytyy Lightning portti.

USB – Lightning johto edullisesti

Hanki USB – Lightning johto edullisesti. USB laturiin tai virta-adapteriin kytkemisen lisäksi kaapelilla voi siirtää dataa esimerkiksi tietokoneelle tai muihin laitteisiin, joista löytyy USB 2.0 liitäntä.

Latauskaapeli kaikille laitteille

USB – Lightning latauskaapelin voi kytkeä USB 2.0 portilla varustettuun laturiin ja ladata esimerkiksi iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE 2020, iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max puhelimen tai lähes jokaisen iPad tabletin.

Nopeasti verkkokaupasta

Laadukas Lightning laturin johto on saatavilla nopealla ja edullisella 1 – 3 arkipäivän toimitukselta suoraa keskusvarastoltamme. Pakkaus sisältää 1m kaapelin.

Tekniset tiedot

  • USB – Lightning
  • Kevyt ja kompakti rakenne
  • Yhteensopiva kaikkien merkkien kanssa
  • Soveltuu kaikille mobiililaitteille

[menu name=”panssarilasit-lisätarvikkeet-info-valikko”]

 

Ilmainen toimitus

Lähetämme jokaisen tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta Oulun keskusvarastoltamme. Kaikki tilatut tuotteet pakataan aina asianmukaisesti postituksen kestäviin pakkauksiin. Tarjoamme ilmaisen 1 – 3 arkipäivän toimituksen kaikkiin yli 20€ tilauksiin.

Panssarilasit, suojakuoret, skinit ja muut puhelimien sekä tabelettien lisätarvikkeet puhelimeen – Panssarilasit.fi

Panssarilasit.fi on kotimainen puhelimien sekä tablettien lisätarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Monipuolisesta jatkuvasti päivittyvästä valikoimastamme löydät laajan kattauksen erilaisia lisävarusteita puhelimen suojaukseen ja käyttöön. Puhelimen suojakuoria, panssarilaseja ja näytönsuojia, puhelimen takakannen suojaavia skinejä sekä puhelimen latureita ja kaapeleita on saatavilla kaikille suosituimmille Suomessa myydyille tai myytäville mobiililaitteille. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat aina ensimmäisenä tiedon verkkokauppamme uusista tarjouksista sekä uutuustuotteista. Tilaamalla meidän uutiskirjeemme saat heti sähköpostiisi -10% alennuskoodin verkkokauppaamme!

Ota yhteyttä