USB-C – USB-C kaapeli 1m

Rikkoutuiko Android puhelimen tai tabletin laturin johto? Tilaa nyt laadukas USB-C – USB-C kaapeli verkkokaupasta. USB-C – USB-C latauskaapelin voi kytkeä USB-C portilla varustettuun laturiin ja ladata lähes kaikkia Android puhelimia, kuten uusimpien Samsung Galaxy S -sarjan, Samsung Galaxy A -sarjan sekä Samsung Galaxy Note -sarjan laitteita. Kaapeli on yhteensopiva myös muiden Android laitteiden kanssa, kuten Xiaomi, Huawei ja OnePlus älypuhelimien kanssa.

[menu name=”panssarilasit-lisätarvikkeet-valikko”]

Tuotetunnus (SKU): 16037208 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

USB-C – USB-C kaapeli 1m laturiin

Hajosiko puhelimen tai tabletin laturin johto? Ei huolta, sillä meiltä saat laadukkaan USB-C kaapelin (1 metri) puhelimeen nopealla toimituksella. USB-C – USB-C kaapeli 1m sopii täydellisesti lähes kaikkiin uusimpiin Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi ja OnePlus puhelimiin joista löytyy USB-C portti.

USB-C – USB-C johto 1m edullisesti

Hanki USB-C – USB-C johto edullisesti. USB laturiin tai virta-adapteriin kytkemisen lisäksi kaapelilla voi siirtää dataa esimerkiksi tietokoneelle tai muihin laitteisiin, joista löytyy USB-C liitäntä.

Latauskaapeli kaikille laitteille

USB-C – USB-C latauskaapelin voi kytkeä USB-C portilla varustettuun laturiin ja ladata esimerkiksi uusimpien Samsung Galaxy S -sarjan, Samsung Galaxy A -sarjan sekä Samsung Galaxy Note -sarjan puhelimia. Kaapeli on yhteensopiva myös muiden Android laitteiden kanssa, kuten Xiaomi ja OnePlus älypuhelimien kanssa.

Nopeasti verkkokaupasta

Laadukas USB-C laturin johto on saatavilla nopealla ja edullisella 1 – 3 arkipäivän toimitukselta suoraa keskusvarastoltamme. Pakkaus sisältää 1m kaapelin.

Tekniset tiedot

  • USB-C – USB-C
  • Kevyt ja kompakti rakenne
  • Yhteensopiva kaikkien merkkien kanssa
  • Soveltuu kaikille mobiililaitteille

[menu name=”panssarilasit-lisätarvikkeet-info-valikko”]

 

Ilmainen toimitus

Lähetämme jokaisen tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta Oulun keskusvarastoltamme. Kaikki tilatut tuotteet pakataan aina asianmukaisesti postituksen kestäviin pakkauksiin. Tarjoamme ilmaisen 1 – 3 arkipäivän toimituksen kaikkiin yli 20€ tilauksiin.

Panssarilasit, suojakuoret, skinit ja muut puhelimien sekä tabelettien lisätarvikkeet puhelimeen – Panssarilasit.fi

Panssarilasit.fi on kotimainen puhelimien sekä tablettien lisätarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Monipuolisesta jatkuvasti päivittyvästä valikoimastamme löydät laajan kattauksen erilaisia lisävarusteita puhelimen suojaukseen ja käyttöön. Puhelimen suojakuoria, panssarilaseja ja näytönsuojia, puhelimen takakannen suojaavia skinejä sekä puhelimen latureita ja kaapeleita on saatavilla kaikille suosituimmille Suomessa myydyille tai myytäville mobiililaitteille. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat aina ensimmäisenä tiedon verkkokauppamme uusista tarjouksista sekä uutuustuotteista. Tilaamalla meidän uutiskirjeemme saat heti sähköpostiisi -10% alennuskoodin verkkokauppaamme!

Ota yhteyttä