Puhelinpidike Musta

Kaipaatko parempaa otetta puhelimesta, kun otat kuvia etukameralla? Musta puhelinpidike on mainio lisävaruste puhelimeen, iPadiin tai tablettiin, jos laitteella on tapana pudota käsistä. Puhelimen pidike tekee myös puhelimella pelaamisesta paljon helpompaa ja toimii esimerkiksi kätevänä paikkana säilyttää langallisia kuulokkeita. Puhelinpidike sopii Apple iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, LG, Nokia, OnePlus, Sony, Asus, CAT, Blackview, Oukitel, Blackberry, Lenovo, Motorola ja ZTE puhelimiin sekä Apple iPad, Samsung ja Huawei tabletteihin.

[menu name=”panssarilasit-lisätarvikkeet-valikko”]

Tuotetunnus (SKU): 9215896 Osastot: ,

Kuvaus

Puhelinpidike musta

Ajaton musta puhelinpidike helpottaa puhelimen käyttöä. Etenkin isompien puhelimien pito ja käytettävyys parantuvat huomattavasti puhelimen pidikkeen ansiosta. Pidike antaa paremman otteen puhelimesta ja tekee esimerkiksi selfieiden ottamisesta paljon helpompaa. Puhelinpidike on myös erinomainen lisävaruste pelaajille, sillä puhelimesta tulee liki täydellinen ohjain, kun puhelimen taakse kiinnittää kaksi pidikettä.

Puhelinpidike kaikille malleille

Puhelinpidike sopii lähes kaikille malleille, kuten Apple iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, LG, Nokia, OnePlus, Sony, Asus, CAT, Blackview, Oukitel, Blackberry, Lenovo, Motorola ja ZTE laitteisiin sekä erilaisiin tabletteihin ja iPadiin.

Helppo asentaa

Puhelinpidike on helppo asentaa puhelimen tai tabletin takakanteen sen vahvan kaksipuolisen tarran avulla. Puhelinpidikettä ei tarvitse irroittaa puhelimesta vaan sen voi painaa kasaan ja tarvittaessa taas nostaa ylös. Pidike kiinnittyy kaikkiin sileäpintaisiin materiaaleihin, kuten muoviin, metalliin ja lasiin.

Nopeasti verkkokaupasta

Laadukas pidike puhelimeen on saatavilla nopealla ja edullisella 1 – 3 arkipäivän toimitukselta suoraa keskusvarastoltamme.

Tekniset tiedot

  • Puhelinpidike on helppo asentaa
  • Kevyt ja kompakti rakenne
  • Parantaa otetta laitteesta
  • Voidaan asentaa useita kertoja
  • Yhteensopiva kaikkien merkkien kanssa
  • Soveltuu kaikille mobiililaitteille

[menu name=”panssarilasit-lisätarvikkeet-info-valikko”]

 

Ilmainen toimitus

Lähetämme jokaisen tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta Oulun keskusvarastoltamme. Kaikki tilatut tuotteet pakataan aina asianmukaisesti postituksen kestäviin pakkauksiin. Tarjoamme ilmaisen 1 – 3 arkipäivän toimituksen kaikkiin yli 20€ tilauksiin.

Panssarilasit, suojakuoret, skinit ja muut puhelimien sekä tabelettien lisätarvikkeet puhelimeen – Panssarilasit.fi

Panssarilasit.fi on kotimainen puhelimien sekä tablettien lisätarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Monipuolisesta jatkuvasti päivittyvästä valikoimastamme löydät laajan kattauksen erilaisia lisävarusteita puhelimen suojaukseen ja käyttöön. Puhelimen suojakuoria, panssarilaseja ja näytönsuojia, puhelimen takakannen suojaavia skinejä sekä puhelimen latureita ja kaapeleita on saatavilla kaikille suosituimmille Suomessa myydyille tai myytäville mobiililaitteille. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat aina ensimmäisenä tiedon verkkokauppamme uusista tarjouksista sekä uutuustuotteista. Tilaamalla meidän uutiskirjeemme saat heti sähköpostiisi -10% alennuskoodin verkkokauppaamme!

Ota yhteyttä