Puhelimen laturi USB liittimellä 12W

Puuttuiko uuden puhelimen pakkauksesta laturi tai menikö vanha seinälaturi rikki? Tilaa nyt laadukas laturi puhelimeen USB-C portilla. Puhelimen verkkovirtalaturi tukee 12W latausta, joka riittää erinomaisesti lähes kaikkien puhelimien ja tablettien lataamiseen. Laite sopii Apple iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, LG, Nokia, OnePlus, Sony, Asus, CAT, Blackview, Oukitel, Blackberry, Lenovo, Motorola ja ZTE puhelimiin sekä Apple iPad, Samsung ja Huawei tabletteihin. Johto myydään erikseen.

[menu name=”panssarilasit-lisätarvikkeet-valikko”]

Tuotetunnus (SKU): 7333048026125 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Puhelimen laturi USB liittimellä

Menikö puhelimen laturi rikki tai eikö uuden puhelimen pakkauksessa toimitettukaan enää laturia mukana? Ei hätää, sillä meiltä saat laadukkaan laturin puhelimeen nopealla toimituksella. 12 wattinen puhelimen laturi USB liittimellä riittää mainiosti lähes kaikkiin suosituimpiin Suomessa myytyihin puhelimiin, kuten Apple iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, LG, Nokia, OnePlus, Sony, Asus, CAT, Blackview, Oukitel, Blackberry, Lenovo, Motorola ja ZTE laitteisiin.

Laturi puhelimeen USB portilla

Puhelimen laturi tukee 12W latausta, jonka teholla pystyy lataamaan myös tabletteja. Huomioithan, että laturissa on perinteinen USB-A portti eli tarvitset Apple iPhone puhelimen lataamiseen myös USB – Lightning latauskaapelin tai esimerkiksi uusimpien Samsung, OnePlus, Xiaomi tai Huawei puhelimien lataukseen USB – USB-C latauskaapelin. Vanhemman Nokia tai Samsung puhelimen lataamiseen tarvitset lisäksi USB – Micro USB latauskaapelin.

Seinälaturi kaikille laitteille

Verkkovirtalaturi soveltuu älypuhelimen lataamisen lisäksi myös esimerkiksi Apple iPad, Huawei ja Samsung tablettien lataukseen sekä langattomien kuulokkeiden, kuten Apple AirPods nappikuulokkeiden latauskotelon lataamiseen.

Nopeasti verkkokaupasta

Laadukas 12W laturi on saatavilla nopealla ja edullisella 1 – 3 arkipäivän toimitukselta suoraa keskusvarastoltamme. Pakkaus sisältää verkkovirtalaturin yhdellä USB portilla.

Tekniset tiedot

  • USB liitäntä
  • Maksimi ulostuloteho 12W
  • Kevyt ja kompakti rakenne
  • Yhteensopiva kaikkien merkkien kanssa
  • Soveltuu kaikille mobiililaitteille

[menu name=”panssarilasit-lisätarvikkeet-info-valikko”]

 

Ilmainen toimitus

Lähetämme jokaisen tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta Oulun keskusvarastoltamme. Kaikki tilatut tuotteet pakataan aina asianmukaisesti postituksen kestäviin pakkauksiin. Tarjoamme ilmaisen 1 – 3 arkipäivän toimituksen kaikkiin yli 20€ tilauksiin.

Panssarilasit, suojakuoret, skinit ja muut puhelimien sekä tablettien lisätarvikkeet – Panssarilasit.fi

Panssarilasit.fi on kotimainen puhelimien sekä tablettien lisätarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Monipuolisesta jatkuvasti päivittyvästä valikoimastamme löydät laajan kattauksen erilaisia lisävarusteita puhelimen suojaukseen ja käyttöön. Puhelimen suojakuoria, panssarilaseja ja näytönsuojia, puhelimen takakannen suojaavia skinejä sekä puhelimen latureita ja kaapeleita on saatavilla kaikille suosituimmille Suomessa myydyille tai myytäville mobiililaitteille. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat aina ensimmäisenä tiedon verkkokauppamme uusista tarjouksista sekä uutuustuotteista. Tilaamalla meidän uutiskirjeemme saat heti sähköpostiisi -10% alennuskoodin verkkokauppaamme!

Ota yhteyttä