iPhone 4 / iPhone 4S Panssarilasi 2D

Kotimaisen Unitec brändin iPhone 4 / iPhone 4S panssarilasi suojakalvo pitää naarmut ja liat pois puhelimen näytöltä. Näytönsuoja asettuu täydellisesti Apple iPhone 4 ja Apple iPhone 4S puhelimen näytön pintaan. Suojalasi on tavallista 9H vahvuista karkaistua lasia ja ulottuu lähes näytön reunasta reunaan. Asentaminen onnistuu vaivatta ilman ilmakuplia.

[menu name=”panssarilasit-panssarilasit-valikko”]

Tuotetunnus (SKU): 00423 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

iPhone 4 / iPhone 4S panssarilasi suojakalvo

iPhone 4 / iPhone 4S panssarilasi 2D on erittäin kestävä lasinen suojakalvo puhelimelle. Lasikalvo on valmistettu aidosta 9H lujuusluokkaisesta karkaistusta lasista ja tehty istumaan täydellisesti puhelimen näytölle. Muovisiin suojakalvoihin verrattuna panssarilasi antaa näytölle yhtä sulavan käyttötuntuman, kuin puhelimen alkuperäinen näytön lasi. 2D panssarilasi on vain 0,33 mm ohut ja suojaa näytön lähes laidasta laitaan. Näytönsuojakalvo on yhteensopiva kaikkien kuoriemme kanssa.

Laadukas panssarilasi iPhone 4 / iPhone 4S puhelimelle

Panssarilasi on hiottu sulautumaan puhelimen näyttöön täydellisesti ja on lähes huomaamaton suoja puhelimen näytön likaantumista ja naarmuuntumista vastaan. Panssarilasimme on laadukas näytönsuoja Apple iPhone 4 ja Apple 4S älypuhelimille ja on suunniteltu kestämään kovempaakin kulutusta. Näytön suojalasi ei naarmuunnu helposti ja sen uniikki pinnoite hylkii erinomaisesti sormenjälkiä.

Heijastamaton ja ohut näytönsuoja

Hyvän panssarilasin tärkein ominaisuus on sen käyttötuntuma. Heijastamaton ja ohut näytönsuoja on varma valinta puhelimen näytön suojaksi, jos etsit täydellisesti istuvaa ja huomaamatonta suojakalvoa puhelimesi näytölle. Suojalasi läpäisee valoa, mutta minimoi heijastukset ainutlaatuisella rakenteellaan.

Helppo asentaa

Panssarilasi on helppo asentaa iPhone 4 / iPhone 4S puhelimen näytön pintaan. Lasin jämäkän rakenteen ansiosta lasikalvon ja näytön väliin ei jää ilmakuplia ja panssarilasi pysyy laitteen pinnassa erittäin hyvin. Tarkemmat asennusohjeet löydät pakkauksesta. Lue lisää panssarilasin ominaisuuksista valmistajan sivuilta.

Tekniset tiedot

  • Tavallinen 2D panssarilasi
  • Muotoilu lähes reunasta reunaan
  • Aitoa karkaistua lasia
  • Lujuusluokka 9H
  • Vain 0,33 mm ohut
  • Suojaa lialta ja naarmuilta
  • Hylkii sormejälkiä
  • Heijastamaton pinnoite
  • Asennus ilman ilmakuplia

[menu name=”panssarilasit-info-valikko”]