iPhone 12 / iPhone 12 Pro Panssarilasi 3D

iPhone 12 / iPhone 12 Pro panssarilasi suojakalvo pitää liat ja naarmut pois puhelimen näytöltä. Lasi asettuu täydellisesti Apple iPhone 12 ja Apple iPhone 12 Pro puhelimen näytön pintaan. Panssarilasi on reunoille kaartuvaa 9H vahvuista karkaistua lasia ja ulottuu näytön reunasta reunaan. Asentaminen onnistuu nopeasti ilman ilmakuplia.

[menu name=”panssarilasit-panssarilasit-valikko”]

Tuotetunnus (SKU): 1504352 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

iPhone 12 / iPhone 12 Pro panssarilasi suojakalvo

iPhone 12 / iPhone 12 Pro panssarilasi 3D on erittäin kestävä lasinen suojakalvo puhelimelle. Lasikalvo on valmistettu aidosta 9H lujuusluokkaisesta karkaistusta lasista ja tehty istumaan täydellisesti puhelimen näytölle. Muovisiin suojakalvoihin verrattuna panssarilasi antaa näytölle yhtä sulavan käyttötuntuman, kuin puhelimen alkuperäinen näytön lasi. 3D panssarilasi suojaa näytön laidasta laitaan ja on vain 0,33 mm ohut. Näytönsuojakalvo on yhteensopiva kaikkien kuoriemme kanssa.

Laadukas panssarilasi iPhone 12 / iPhone 12 Pro puhelimelle

Panssarilasi on hiottu sulautumaan puhelimen näyttöön täydellisesti ja on lähes huomaamaton suoja puhelimen näytön naarmuuntumista ja likaantumista vastaan. Panssarilasimme on laadukas näytönsuoja Apple iPhone 12 ja Apple iPhone 12 Pro älypuhelimille ja on suunniteltu kestämään kovempaakin kulutusta. Näytön suojalasin uniikki pinnoite hylkii sormenjälkiä ja ei naarmuunnu helposti.

Heijastamaton ja ohut näytönsuoja

Erinomaisen panssarilasin tärkein ominaisuus on sen käyttötuntuma. Heijastamaton ja ohut näytönsuoja on varma valinta puhelimen näytön suojaksi, jos etsit täydellisesti istuvaa ja huomaamatonta suojakalvoa puhelimesi näytölle. Suojalasi läpäisee valoa, mutta minimoi heijastukset ainutlaatuisella rakenteellaan.

Helppo asentaa

Panssarilasi on helppo asentaa iPhone 12 / iPhone 12 Pro puhelimen näytön pintaan. Lasin jämäkän rakenteen ansiosta lasikalvon ja näytön väliin ei jää ilmakuplia ja panssarilasi pysyy laitteen pinnassa erittäin hyvin. Tarkemmat asennusohjeet löydät pakkauksesta. Lue lisää panssarilasin ominaisuuksista valmistajan sivuilta.

Tekniset tiedot

  • Kaareva 3D panssarilasi
  • Muotoilu reunasta reunaan
  • Aitoa karkaistua lasia
  • Lujuusluokka 9H
  • Vain 0,33 mm ohut
  • Suojaa lialta ja naarmuilta
  • Hylkii sormejälkiä
  • Heijastamaton pinnoite
  • Asennus ilman ilmakuplia

[menu name=”panssarilasit-info-valikko”]