iPad 10.2″ Panssarilasi 2D

 • Tavallinen 2D panssarilasi
 • Kestävää 9H karkaistua lasia
 • Ohut 0,33 mm muotoilu
 • Helppo asentaa

[menu name=”panssarilasit-panssarilasit-valikko”]

Tuotetunnus (SKU): ih1170 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

iPad 10.2″ panssarilasi 2D suojakalvo

iPad 10.2″ panssarilasi 2D on erittäin kestävä lasinen suojakalvo tabletille. Lasikalvo on tehty aidosta 9H lujuusluokkaisesta karkaistusta lasista ja istuu täydellisesti tablet -laitteen näytölle. Muovisiin suojakalvoihin verrattuna panssarilasi antaa näytölle yhtä sulavan käyttötuntuman, kuin laitteen alkuperäinen näytön lasi. 2D panssarilasi on vain 0,33 mm ohut ja suojaa näytön lähes laidasta laitaan. Panssarilasi on yhteensopiva kaikkien kuoriemme kanssa.

Ensiluokkainen näytönsuoja iPad 10.2″ tabletille

Panssarilasi on hiottu sulautumaan tabletin näyttöön täydellisesti ja on lähes huomaamaton suoja laitteen näytön naarmuuntumista ja likaantumista vastaan. Panssarilasimme on ensiluokkainen näytönsuoja moderneille tablet -laitteille ja on suunniteltu kestämään kovempaakin kulutusta. Panssarilasi ei naarmuunnu helposti ja sen uniikki pinnoite hylkii sormenjälkiä.

Heijastamaton ja ohut panssarilasi

Laadukkaan panssarilasin tärkein ominaisuus on sen käyttötuntuma. Heijastamaton ja ohut panssarilasi on varma valinta tabletin näytön suojaksi, jos etsit täydellisesti istuvaa ja huomaamatonta suojakalvoa iPadin näytölle. Panssarilasi läpäisee valoa, mutta minimoi heijastukset ainutlaatuisella rakenteellaan.

Helppo asentaa

Panssarilasi on helppo asentaa iPad 10.2″puhelimen näytön pintaan. Lasin jämäkän rakenteen ansiosta lasikalvon ja näytön väliin ei jää ilmakuplia ja panssarilasi pysyy laitteen pinnassa erittäin hyvin. Tarkemmat asennusohjeet löydät pakkauksesta. Lue lisää panssarilasin ominaisuuksista valmistajan sivuilta.

Tekniset tiedot

 • Tavallinen 2D panssarilasi
 • Muotoilu lähes reunasta reunaan
 • Aitoa karkaistua lasia
 • Lujuusluokka 9H
 • Vain 0,33 mm ohut
 • Suojaa lialta ja naarmuilta
 • Hylkii sormejälkiä
 • Heijastamaton pinnoite
 • Asennus ilman ilmakuplia

[menu name=”panssarilasit-info-valikko”]

Ilmainen toimitus

Lähetämme jokaisen tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta Oulun keskusvarastoltamme. Kaikki tilatut tuotteet pakataan aina asianmukaisesti postituksen kestäviin pakkauksiin. Tarjoamme ilmaisen 1 – 3 arkipäivän toimituksen kaikkiin yli 20€ tilauksiin.

Panssarilasit, suojakuoret, skinit ja muut puhelimien sekä tabelettien lisätarvikkeet puhelimeen – Panssarilasit.fi

Panssarilasit.fi on kotimainen puhelimien sekä tablettien lisätarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Monipuolisesta jatkuvasti päivittyvästä valikoimastamme löydät laajan kattauksen erilaisia lisävarusteita puhelimen suojaukseen ja käyttöön. Puhelimen suojakuoria, panssarilaseja ja näytönsuojia, puhelimen takakannen suojaavia skinejä sekä puhelimen latureita ja kaapeleita on saatavilla kaikille suosituimmille Suomessa myydyille tai myytäville mobiililaitteille. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat aina ensimmäisenä tiedon verkkokauppamme uusista tarjouksista sekä uutuustuotteista. Tilaamalla meidän uutiskirjeemme saat heti sähköpostiisi -10% alennuskoodin verkkokauppaamme!

Ota yhteyttä