Dbramante1928 Tune CC iPhone SE 2020 / 8 / 7 / 6 / 6s suojakotelo ruskea

  • 360 asteen suoja puhelimelle
  • Kestävää Full Grain nahkaa
  • Korttipaikka kuoren takana
  • Suojaa pölyltä, lialta ja naarmuilta

[menu name=”panssarilasit-suojakuoret-valikko”]

Tuotetunnus (SKU): 5711428008497 Osastot: , , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Dbramante1928 Tune CC iPhone SE 2020 / 8 / 7 / 6 / 6s suojakotelo puhelimeen

Uniikki Dbramante1928 Tune CC snap on suojakuori suojaa puhelimesi tyylikkäästi. Dbramante1928 Tune CC iPhone SE 2020 / 8 / 7 / 6 / 6s suojakotelo on ohut, kevyt ja suunniteltu sopimaan täydellisesti puhelimen ympärille antaen sille 360 asteen suojan. Kuoren erikoisuus on sen takakannesta löytyvä korttipaikka.

Lompakkokotelo iPhone SE 2020 / 8 / 7 / 6 / 6spuhelimeen

Laadukas lompakkokotelo iPhone SE 2020 / 8 / 7 / 6 / 6s puhelimeen pitää huolen, että puhelimen painikkeisiin ja sisään ei pääse likaa ja pölyä. Suojakotelo suojaa puhelimen myös naarmuuntumiselta sekä muilta kovemmiltakin kolhuilta. Lompakkokotelon takaa löytyy myös yksi paikka esimerkiksi korteille tai seteleille.

Lisää pitoa puhelimen pintaan

Uudet puhelimet valmistetaan pääsääntöisesti erilaisista metalliseoksista, kuten alumiinista tai lähes kokonaan lasista. Materiaalit ovat verrattain hauraita kolhuille ja siksi puhelin onkin hyvä suojata pienten tapaturmien varalle. Dbramante1928 Tune CC suojakotelo tuo lisää pitoa puhelimen pintaan ja antaa mukavan tuntuman kädessä.

Täydellinen istuvuus

Dbramante1928 iPhone SE 2020 / 8 / 7 / 6 / 6s suojakotelot sopivat puhelimeen täydellisesti. Kaikki tarvittavat portit on jätetty vapaiksi ja painikkeet helposti käytettäviksi. Suojakotelo on valmistettu laadukkaasta Full Grain nahasta.

Tekniset tiedot

  • Täydellinen istuvuus
  • Korttipaikka kuoren takana
  • 360 asteen suoja puhelimelle
  • Laadukasta Full Grain nahkaa
  • Suojaa pölyltä, lialta ja naarmuilta
  • Mahdollistaa langattoman latauksen

Ilmainen toimitus

Lähetämme jokaisen tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta Oulun keskusvarastoltamme. Kaikki tilatut tuotteet pakataan aina asianmukaisesti postituksen kestäviin pakkauksiin. Tarjoamme ilmaisen 1 – 3 arkipäivän toimituksen kaikkiin yli 20€ tilauksiin.

Panssarilasit, suojakuoret, skinit ja muut puhelimien sekä tabelettien lisätarvikkeet puhelimeen – Panssarilasit.fi

Panssarilasit.fi on kotimainen puhelimien sekä tablettien lisätarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Monipuolisesta jatkuvasti päivittyvästä valikoimastamme löydät laajan kattauksen erilaisia lisävarusteita puhelimen suojaukseen ja käyttöön. Puhelimen suojakuoria, panssarilaseja ja näytönsuojia, puhelimen takakannen suojaavia skinejä sekä puhelimen latureita ja kaapeleita on saatavilla kaikille suosituimmille Suomessa myydyille tai myytäville mobiililaitteille. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat aina ensimmäisenä tiedon verkkokauppamme uusista tarjouksista sekä uutuustuotteista. Tilaamalla meidän uutiskirjeemme saat heti sähköpostiisi -10% alennuskoodin verkkokauppaamme!

Ota yhteyttä